Duleco logo wit

 

Duleco


Duleco is per februari 2014 een Besloten Vennootschap geworden. In de voorgaande jaren viel het verkopen van ledverlichting onder het bedrijf Inter-on, een meterregistratie bedrijf dat voor onder andere energieleveranciers, netbeheerders en woningbouwverenigingen de fysieke meteropname uitvoert. Door het succes in de verkoop van ledverlichting is er besloten om Duleco zelfstandig als Besloten Vennootschap verder te laten handelen.

Als Nederlandse specialist in duurzame verlichting benaderen wij het besparen van energie op een nuchtere wijze. Onze kennis en ervaring op het gebied van ledverlichting combineren wij met de laatste technologische innovaties, wat resulteert in maatwerkoplossingen die veel energie besparen. Ook voor uw onderneming!

Na een inventarisatie van uw bestaande verlichting bieden wij u een passende lichtoplossing die al snel een besparing tot 70 procent oplevert. Ledverlichting heeft een snelle terugverdientijd ten opzichte van andere duurzame investeringen. De aanschaf van ledverlichting verdient zich al binnen drie jaar terug. 

Daarnaast heeft ledverlichting een aanzienlijk langere levensduur vergeleken met conventionele verlichting. Wat resulteert in een sterke reductie van de kosten! Ook zijn er subsidiemogelijkheden waar u mogelijk van kunt profiteren. De ledverlichting die Duleco aanbiedt beschikt over verschillende certificeringen waarmee we de kwaliteit van onze ledproducten waarborgen.